Tilts pār Abavu pie Jaunskrimbām applūdis, apbraukšana caur Jaunsātiem

Lietus dēļ applūdis un slēgts satiksmei tilts pār Abavu pie Jaunskrimbām uz pašvaldības ceļa C4, apbraucamais ceļš ir caur Jaunsātiem pa ceļu Tukums–Kandava (V1445), Jaunmokas–Jaunsāti (V1444) un pašvaldības ceļu C4 Meiniķi–Skrimbas. Maršruta garums ir apmēram 20 km, un autovadītājiem jāplāno ilgāks papildu laiks ceļā.

Ceļu caur Jaunsātiem izmanto, lai apbrauktu tilta pār Abavu remontdarbus Pūrē uz vietējā autoceļa Dziļkalni–Pūre (V1464) (6,50. km).

Patlaban nav iespējams prognozēt, kad ūdens līmenis Abavā pazemināsies.

Par applūdušiem ceļu posmiem aicinām informēt VSIA Latvijas Valsts ceļi (LVC), zvanot uz diennakts informatīvo tālruni 80005555. Infirmācijas par slēgtajiem posmiem un satiksmes ierobežojiem atrodama kartē LVC mājaslapā www.lvceli.lv.

Jau vēstījām, ka Pūres pagastā notiek tilta pār Abavu pārbūve uz vietējā autoceļa Dziļkalni–Pūre (V1464) (6,50. km). Abpus tiltam kilometra garumā arī pārbūvē autoceļa V1464 posmu (5,85.–6,85. km). Būvdarbi ilgs līdz nākamā gada pavasarim. 1978. gadā uzbūvētais tilts ir nojaukts un notiek jauna tilta būvdarbi. Vairāk informācijas šeit https://lvceli.lv/aktuali/pure-parbuve-tiltu-par-abavu-satiksme-novirzita-pa-apbraucamo-celu/.