Svētku brīvdienās Latvijas Ceļu muzejs Milzkalnē aicina apmeklēt atjaunoto ekspozīciju “Ceļu nozares pirmsākums”

Svētku brīvdienās, 4. un 5. maijā, Latvijas Ceļu muzejs Milzkalnē gaida apmeklētājus un aicina iepazīt atjaunoto ekspozīciju par ceļu nozares pirmsākumiem. 4. un 5. maijā muzejs atvērts no plkst. 10.00 līdz 17.00, 6. maijā muzejs būs slēgts.

Atjaunotā ekspozīcija ir izvietota Šlokenbekas muižas ansambļa Kalna ratnīcā un stāsta par ceļu būves vēsturi Latvijā kopš 13. gadsimta un ceļu nozari 19. gadsimtā, pirms mehanizētā transporta ieviešanas.

Fotogrāfs Renārs Koris.

4. maijā Šlokenbekas muižā norisināsies arī pavasara stādu un amatnieku ražojumu gadatirgus, muzeja un gadatirgus apmeklējumu var papildināt ar viesošanos Valguma pasaulē, kas atrodas 7 km attālumā no Milzkalnes, kā arī Tukuma apmeklējumu.

Sākot ar maiju, Latvijas Ceļu muzejs pāriet uz vasaras sezonas darbalaiku un būs atvērts apmeklētājiem arī nedēļas nogalēs, darbalaiks sestdienās un svētdienās ir no pulksten 10.00 līdz 17.00. Pirmdienās muzejs slēgts.

Latvijas Ceļu muzeja apmeklējums ir bez maksas, muzeja adrese: Šlokenbekas muiža, Milzkalne, Smārdes pagasts, Tukuma novads.

Vairāk informācijas par muzeju mājaslapā šeit.