Aprīļa „Autoceļu Avīzē” par šosezon paredzētajiem būvdarbiem

„Autoceļu Avīzes” aprīļa numurā pieejama detalizēta autoceļu un tiltu būvdarbu karte katram plānošanas reģionam.   

VAS „Latvijas Valsts ceļi” (LVC) valdes priekšsēdētājs Jānis Lange intervijā stāsta, kādā apjomā un kur šogad būvdarbi plānoti, kuriem ceļiem naudas joprojām nepietiek un kādi ir LVC mērķi šajā un turpmākajos gados.

Lasītājiem iespējams uzzināt, kāds valsts budžeta, kāds – Eiropas Savienības (ES) fondu finansējums šogad ir pieejams, un kādiem projektiem tiks tērēts. Jaunajā numurā izklāstīti arī principi, pēc kuriem nosaka prioritāri labojamos ceļu posmus.

Savukārt Lietuvas kolēģi informē par aktualitātēm savā valstī – pieejamo finansējumu, galvenajiem remontdarbiem un to, kāda no ceļu uzturēšanas viedokļa bijusi ziema.

„Autoceļu Avīze” tiek izdota reizi mēnesī un bezmaksas izplatīta VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” nodaļās, Elvi veikalu tīklā un degvielas uzpildes stacijās Lukoil, Virši-A un Astarte Nafta visā Latvijā.

Avīzi izdod VAS „Latvijas Valsts ceļi” sadarbībā ar VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs”, CSDD, biedrību „Latvijas ceļu būvētājs” un Transportbūvju inženieru asociāciju.